UARU

Вологопоглинаючий килимок 50*80CM*3MM (D) SW-00001886

Вологопоглинаючий килимок 50*80CM*3MM (D) SW-00001886
Вологопоглинаючий килимок 50*80CM*3MM (D) SW-00001886
XТовару немає в наявності
Опис

Вологопоглинаючі килимки

Розмір: 500х800х3

Вага: 800г

Поверхня: гладка, матова

Застосування: підходить для застосування в приміщеннях: з підвищеною вологістю (ванні кімнати, кухні (як у вигляді підлогового, так і у вигляді покриття робочих поверхонь), передпокої, балкони), безпосередньо поряд з водою (басейни, душові кабіни), в місцях, де присутні запахи (санвузли, лотки для тварин) та в зонах, де є великий ризик ковзання (біля ванної або душової кабіни).

Килимок складається з наступних шарів:

  • Декоративний шар із тканини Наппа. Тканина наппа виготовляється із синтетичних волокон, таких як поліестер або нейлон. Наппа має високу міцність, добре тримає форму і довго зберігає колір, при цьому тканина м'яка, з приємною на дотик текстурою.
  • Основний шар з діатомового мулу – це гірська порода із залишків діатомових водоростей, яка має високу здатність поглинати воду.
  • Каучуковий шар – забезпечує зчеплення килимка зі підлогою, запобігаючи його ковзанню на гладких або слизьких поверхнях.
  • Переваги:

  • Швидке висихання: завдяки численним порам матеріалу, діатомітові килимки швидко висихають після контакту з вологою.
  • Захист від бактерій та грибка: завдяки своїй структурі та здатності швидко висихати, діатомітові килимки запобігають розмноженню бактерій та грибків.
  • Безпека для здоров'я: килимки не виділяють токсичних речовин і є безпечними для використання в приміщеннях, де є діти та домашні тварини.
  • Довговічність: килимки виготовляються з натуральних матеріалів та мають міцну структуру, що робить їх довговічними.
  • Антиковзна основа: каучукова основа килимків забезпечує надійне зчеплення з підлогою та запобігає ковзанню, забезпечуючи безпеку використання на мокрих поверхнях.
  • Легке чищення: килимки легко чистяться від пилу та волосся за допомогою простого струшування або промивання водою. Для видалення жирних плям можна використовувати миючий засіб.
  • Широке використання: діатомітові килимки підходять для використання в різних приміщеннях, включаючи ванні кімнати, кухні, вхідні двері, пральні та місця, де є домашні тварини.
  • Рекомендації щодо догляду:

  • регулярно чистіть килимки від пилу, волосся та інших забруднень. Для цього можна використовувати м'яку щітку або вологу тканинну серветку;
  • при необхідності килимки можна промивати під струменем води, для видалення плям використовуйте м'який засіб. Після промивання килимки потрібно добре просушити;
  • Для запобігання появі плісняви ​​рекомендується регулярно провітрювати приміщення, де використовуються килимки, особливо якщо це ванна кімната або інше вологе приміщення.
  • Характеристики
    Довжина500
    Розмір50*80 см
    СтанНове
    Товщина3 мм
    Ширина800 мм
    МатеріалПоліестер
    Відгуки про товар
    Ще ніхто не написав відгук про товар. Поділіться своєю думкою та допоможіть іншим визначитися з вибором
    Відгуки про нас
    Гальчинский Валерій Сергійович4 години тому

    Нормально

    Ірина Мельниковавчора о 10:16

    Дуже пагано пакують товар при відправлені. Раджу перевіряти. Може прийти розбитим.

    Віра7 днів тому

    Дуже задоволена покупкою, саме такі люстри я хотіла придбати і їх я знайшла на вашому сайті .

    Лідія13 днів тому

    Все працює добре,дякую Вам за швидку доставочку.

    Олена Грідіна14 днів тому

    Гучна класична легка рекаминдую

    Читати всі відгуки
    Дисконтна система

    Для постійних покупців у нас діє накопичувальна система знижок. При досягненні певної суми покупок Ви отримуватимете знижку на наступні замовлення.

    Замовлення накопичуються у Вашому особистому кабінеті та за номером телефону із замовлення. У розрахунку суми враховуються лише замовлення з оплати яких минуло понад 2-х тижнів.

    Щоб скористатися знижкою Вам потрібно при оформленні замовлення зайти в особистий кабінет або вказати номер телефону на якому накопичена знижка.

    СумаЗнижка
    від 1 000 грн2%
    від 2 000 грн3%
    від 5 000 грн4%
    від 10 000 грн5%
    від 20 000 грн6%
    від 50 000 грн7%
    Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з використанням файлів.