UARU

Свердло пухове Ø12мм Sigma (1313131)

Свердло пухове Ø12мм Sigma (1313131)
XТовару немає в наявності
Опис
Свердло пухове Ø12мм Sigma (1313131) призначене для свердління отворів у породах деревини м'якої та середньої твердості, а також у легкообробних будівельних матеріалах, наприклад, гіпсокартоні, МДФ-панелях. Переваги: ​​Сталь 45; Твердість 45HRC; Можливість свердління глибоких отворів; Шестигранний хвостовик (HEX) – запобігає провертанню в свердлильному патроні; Цифрове маркування – вказує діаметр свердла у міліметрах, вимірюється по ширині лопатки; Центруючий робочий наконечник – служить для центрування свердла та його початкового заглиблення у матеріал; Дві ріжучі кромки центруючого наконечника – служать для швидкого засвердлювання (центрування) та отримання геометрично правильних отворів на виході після свердління; Дві пари ріжучих кромок торцевої та бічної робочих частин – служать для основного свердління отвору; Отвір для підвішування служить для зручного зберігання свердлів; Термічна обробка сталі при виготовленні свердла – надає високу міцність, зносостійкість, дозволяє збільшити термін служби виробів, захищає від вигину та викривлення під час експлуатації, транспортування та зберігання. Купити свердло пухове Sigma Ви можете, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині за допомогою простої форми, доставка здійснюється по всій Україні. Якщо у Вас виникли запитання, Ви можете зателефонувати за вказаними номерами або замовити зворотній дзвінок. Спеціалісти нашого інтернет-магазину нададуть Вам детальні консультації та допоможуть зробити правильний вибір.
Характеристики
Діаметр свердла, мм12
Довжина свердла, мм150 мм
Марка сталіСталь 45
Твердість ріжучих кромок45 HRC
Тип свердлапуховий
Тип упаковкиPVC-пакет
Торгова маркаSigma
ХвостовикHEX хвостовик
Відгуки про товар
Ще ніхто не написав відгук про товар. Поділіться своєю думкою та допоможіть іншим визначитися з вибором
Відгуки про нас
Юрийвчора о 10:07

Быстро пришло, поставил, всё отлично работает

Борис Владимирович Базаренкопозавчора о 14:05

Когтеточка - домик хороший. Коту понравилось.

Покупець3 дні тому

Все дуже круто!

Персонал миттєво вам допоможе

Та доставка і оформлення дуже швидке!

Товар забрав цілим і невидимим!

Вікторія4 дні тому

Іграшка дуже гарна, дитина задоволена!

Пес Патрон7 днів тому

Мені все сподобалось.Шаидко та зручно.

Читати всі відгуки
Дисконтна система

Для постійних покупців у нас діє накопичувальна система знижок. При досягненні певної суми покупок Ви отримуватимете знижку на наступні замовлення.

Замовлення накопичуються у Вашому особистому кабінеті та за номером телефону із замовлення. У розрахунку суми враховуються лише замовлення з оплати яких минуло понад 2-х тижнів.

Щоб скористатися знижкою Вам потрібно при оформленні замовлення зайти в особистий кабінет або вказати номер телефону на якому накопичена знижка.

СумаЗнижка
від 1 000 грн2%
від 2 000 грн3%
від 5 000 грн4%
від 10 000 грн5%
від 20 000 грн6%
від 50 000 грн7%
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті, ви погоджуєтесь з використанням файлів.